Čišćenje uredjaja od prašine 950 rsd.

Postavite pitanje Apple serviserima:

1,774 Comments

 • Ana Martinovic

  Da li radite zamenu ekrana na iPhone 13 i koliko kosta?

  Reply
 • Andjela Stanisic

  Postovani,
  Koliko kosta baterija sa ugradnjom iphone 7 i/iphone 7 plus ?
  Hvala

  Reply
 • Ivan babic

  Posle pada telefona pojavila mi se prvo zelena sad je roza crta duz desne strane ekrana

  Reply
 • Momcilo Nikolic

  Postovani,

  U sredu (24.08.2022) mi je upao telefon u (morsku) vodu. Kada sam ga izvadio, krenuo je da trokira, a onda je usao u boot loop, nakon cega se konacno ugasio nakon nekoliko sati zbog prazne baterije. Za to vreme nisam nikako mogao da ga ugasim. Potom sam ga stavio na punjac, nakon cega je usao u restore screen nakon sto sam ga upalio, a onda pokusao preko iTunesa da mu reinstaliram iOS, ali to nije uspelo (greska 4013). Tek sam danas stigao s mora i dosta je vremena proslo ocigledno, pa sam hteo da Vas pitam, ima li smisla uopste da ga donosim na ciscenje, ili mu definitivno sad nema spasa?

  Reply
 • Jovan

  Poštovani,
  sa obzirom da je pukotina na telefonu kao dlaka i telefoin radi besprekorno, DALI MENJATE SAMO STAKLO EKRANA koje je napuklo i Cena ?
  Telefon koji je u pitanju je iPhon 13 pro max.
  Hvala na odgovoru

  Reply
 • Milena Nikolic

  Da li menjate ekran na iphone se stari model i ako da, Koja je cena?

  Reply
 • Aleksandar Dramicanin

  Dobar dan,
  dobio sam na poklon polovni iphone X, broj modela MQAF2ZD/A ser. broj G6WVVBU5JCL8. Telefon je kupljen u Švajcarskoj.
  U poslednjih nekoliko dana desava se da displej reaguje iako ga nisam dodirnuo (uključuju se aplikacije, premešta se samostalno kursor prilikom kucanja teksta itd…)
  Da li je moguće otkloniti navedene smetnje i koliko bi ta popravka koštala?

  P.S Na appleovo sajtu sam nasao obavestenje sam da svi iPhone X telefoni podlezu besplatnoj zameni do tri godine od trenutka kupovine a zamena moze da se izvrsi u Apple Store ili u ovlascenom servisu koji ima uredjaj kojim je moguce izvrsiti zamenu displeja, sto od nedavno vazi i za Srbiju. Da li se i moj telefon uklapa u navedenu reklamaciju , obziorom da ne znam datum kada je kupljen..

  https://support.apple.com/iphone-x-display-module-replacement-program

  Reply
 • Aleksandar Dramicanin

  Postovani, dopio sam na poklon polovan Iphone X ser. broj G6WVVBU5JCL8, model MQAF2ZD/A. Telefon je kupljen u Švajcarskoj.

  U poslednjih nekoliko dana displej telefona reaguje, iako nije dodirnut ( ukljucuje aplikacije, pomera kursor prilikom kucanja poruke itd..)

  Na apple-ovom sajtu stoji obavestenje da svi iPhone X telefoni podlezu besplatnoj zameni displeja do tri godine od trenutka kupovine, a zamena moze da se izvrsi u Apple Store ili u ovlascenom servisu koji ima uredjaj kojim je moguce izvrsiti zamenu displeja, sto od nedavno vazi i za Srbiju.

  Interesuje me da li moj telefon podleže navedenom servisu, obzirom da ne znam kada je kupljen?

  Ukoliko ne postoji mogucnost za besplatnu zamenu ektana, interesuje me da li je moguće otkloniti navedenu smetnju i koliko bi kostala?

  Unapred zahvalan

  Reply
 • Srdjan Zivic

  iphone xs
  serviser mi je rekao da je crkao modem za signal
  gubi mi se signal na sim kartici
  da li je to popravljivo ?
  i ukoliko nije da li mogu da koristim esim karticu umesto sim
  srdjan kraljevo
  prijatan dan

  Reply
 • Vladan radic

  Postovani,
  Imate li ekran za iphon 13 mini
  Hvala

  Reply
 • Rudolf

  Iphon 12 tri fleke ljubičaste male veličine tek kada se zumira slika jasno se vide fleke kada se lika sa prednjom kamerom se pojavilo od pre dve nedelje uvek na istom mestu i uvek iste veličine.
  Kamera je čista i nema nikakvih ogrebotina ili oštećenja, restartovao sam tel. ali i dalje postoji taj problem.

  Reply
 • Din Val

  Poštovani, ako mi ne radi face id tj ne da se setup postaviti (not valuable), od iphone ovlaštenog servisa sam dobio uputu da mijenjaju cijeli prednji dio mobitela tj sve kamere i cijeli ekran??
  Što je malte ne cijena kao mobitel kada izađe iz trgovine.
  Ne pitam za uređaj pod garancijom , već kojem je istekla garancija i to rješavaju vani u servisima sa zamjenom dijela npr (evo ne stručno lupam kao primjer , bez ljutnje) https://www.appleking.hr/prednja-kamera-s-face-id-om-za-apple-iphone-x
  Da li ipak možete provjerit sa Vašom dijagnostikom jer, riješavate nemoguće popravke,u čemu je problem sa face id.

  Reply
 • Lazar Ćetković

  Dobar dan.Imam jedno pitanje kupio sam polovan iphone i rekao mi je da mi zamjeni bateriju ja reko moze i pise mi nepoznati proizvod on je rekao kao to mora od iphone xs pa na dalje da pise i baterija mi traje 4 h sta da radim jer nisam iz srbije nego iz crne gore.

  Reply
 • Katarina Djuric

  Zdravo. Imam iphone 12 danas mi je sin bacio telefon direktno na ekran i od tada mi ni prednja ni zadnja kamera ne rade. Kad udjem u kameru crno je skroz. Da li postoji mogucnost popravke i koja je cena? Pozdrav

  Reply
1 33 34 35